top of page
Αναζήτηση

Live Webinar: Στοχοθεσία


στοχοθεσία mindpath webinar

Στοχοθεσία: Πώς να οργανώσω την προσπάθειά μου προς τον στόχο;


Νέος χρόνος, νέες προκλήσεις.


Ήρθε η ώρα να θέσεις σε εφαρμογή τα όσα είχες βάλει στον πάγο την προηγούμενη περίοδο. Αν όχι τώρα ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις; Όπως λέει κι ένα σοφό ρητό η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και γι’ αυτή την αρχή δεν υπάρχει ποτέ ιδανική στιγμή μόνο θέληση, πίστη και επιμονή. Μήπως όμως κι εσύ αναγνωρίζεις επάνω σου τα σημάδια του «IDF Syndrome»; Μην τρομάζετε δεν είστε σοβαρά, αυτό που πάσχει είναι η ισορροπία μεταξύ σκέψης και δράσης.


Πώς μπορείς λοιπόν να κινητοποιηθείς και να προχωρήσεις στη δράση χωρίς να αποθαρρυνθείς; Έλα να ανακαλύψουμε μαζί πρακτικά βήματα στοχοθεσίας, να θέσουμε μαζί έναν στόχο και να εξερευνήσουμε εναλλακτικές για την επίτευξή του.


Ενότητες webinar:

  1. Μύθη και αλήθειες περί στοχοθεσίας

  2. H «ασθένεια IDF»

  3. SMART στόχος: τι είναι; Και πώς τον θέτω;

  4. Φτιάξε το δικό σου σχέδιο δράσης

  5. Πρακτικός οδηγός για την οργάνωση της προσπάθειας σου

  6. Τι με εμποδίζει στην επίτευξη του στόχου μου;

  7. Αυτο - σαμποτάρισμα: Τι σημαίνει και πώς μπορούμε να το αποφύγουμε;

  8. Θέτω στόχο με βοηθό μου το coaching

  9. Η επιτυχία δεν καθορίζει την αξία μου!

  10. Αυτοεκτίμηση και στοχοθεσία: ένας άρρηκτος δεσμός επιτυχίας

  11. Η μέρα που φυτεύεις ένα σπόρο δεν είναι και η ημέρα που τρως το φρούτο!

  12. Πίστη στον στόχο μου!


Κι ας μην ξεχνάμε ένα ταξίδι χιλιάδων μιλίων ξεκινάει με ένα μόνο βήμα (Λάο Τσε).


Το webinar έχει διάρκεια 3 ώρες και απευθύνετε σε όλους όσους επιθυμούν να θέσουν στόχους που θα πετύχουν. Επίσης, απευθύνεται και σε ειδικούς ψυχικής υγείας που επιθυμούν να ενσωματώσουν τις τεχνικές, που περιγράφονται στο webinar, στο θεραπευτικό και συμβουλευτικό τους πλαίσιο. Δίνετε βεβαίωση παρακολούθησης.

To webinar αυτό κοστίζει 15€ και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom. Εγγραφείτε χρησιμοποιώντας την φόρμα του webinar. Μετά την εγγραφή σας, θα σας αποστείλουμε ένα email με τις πληροφορίες πληρωμής, και λίγο πριν την έναρξη, θα λάβετε από εμάς email με το link.

Βιογραφικά εισηγητών:

Μαίρη Παναγοπούλου: Οργανωσιακός Σύμβουλος, υποψήφια διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο πεδίο της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς. Απέκτησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην Ψυχολογία της Εργασίας και στην Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμό. Εκπαιδεύτηκε στην Θετική Ψυχολογία στην Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας και συνεχίζει την εκπαίδευσή της στην Συνθετική Συμβουλευτική Ενηλίκων στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Εργάζεται ιδιωτικά στο MindPath, παρέχοντας υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής και προσανατολισμού καθώς και Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας (Ε) Επικοινωνία: mindpath.gr@gmail.com | 6985563153

Μαρία Ολυμπία Ποντίκη: Νομικός, Σύμβουλος Γάμου-Οικογένειας, Σχολικός Σύμβουλος, Msc Ποιμαντική Ψυχολογία Ε.Κ.Π.Α, αρθρογράφος, εκπαιδεύσεις σε E.Κ.Π.Α, Μetropolitan College, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, σεμινάρια Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Επικοινωνία: pontikholympia@gmail.com



125 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page