top of page
Αναζήτηση

Live Webinar: Ψυχική Ανθεκτικότητα και ενσυναίσθηση - Ο δρόμος προς την προσωπική ευτυχία


webinar Ψυχική Ανθεκτικότητα και ενσυναίσθηση

Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από την έντονη πολυπλοκότητα και το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Σήμερα περισσότερο από ποτέ κατανοούμε πως η αλλαγή αποτελεί δεδομένο. Συνεπώς το στρες κυριαρχεί στη ζωή μας, η αβεβαιότητα μας ταράζει και οι διαπροσωπικές μας σχέσεις κλονίζονται συθέμελα.


Τι μπορούμε να κάνουμε για να "οχυρωθούμε" απέναντι στα ανεξέλεγκτα αρνητικά μας συναισθήματα;


Η έννοια της ψυχικής ανθεκτικότητα έρχεται για να συμβάλλει στην "επαναφόρτισή" μας με χαρά, ενέργεια, δημιουργικότητα. Μας μεταφέρει από την αντιξοότητα στην ανάπτυξη. Επίσης, έννοιες όπως η ενσυναίσθηση και αυτογνωσία είναι "συνοδοιπόροι" της ψυχικής ανθεκτικότητας και την πλαισιώνουν με σκοπό την αποτελεσματικότερη κατανόηση και εφαρμογή της.


Εγγραφείτε στο link, και 1 ώρα πριν την έναρξη του webinar θα σας αποσταλεί email με τις απαραίτητες οδηγίες. Δωρεάν συνεδρία για όλους τους συμμετέχοντες (μάθετε περισσότερα).


Ενότητες που θα καλυφθούν στο Webinar

  • Ψυχική Ανθεκτικότητα και Ενσυναίσθηση

  • Ψυχική Ανθεκτικότητα και Θετική Ψυχολογία

  • Τρόποι που βοηθούν την Ψυχική Ανθεκτικότητα

  • Διερευνώντας τον εσωτερικό μας θησαυρό

  • Βιωματικό μέρος ( Ασκήσεις Ενσυναίσθησης και Ψυχικής Ανθεκτικότητας)

"Τίποτα δεν μπορεί να σου συμβεί που δεν είναι στη φύση σου να το αντέξεις" (Μάρκος Αυρήλιος)


Στο webinar συμμετέχουν:


Μαίρη Παναγοπούλου:

Οργανωσιακός Σύμβουλος, υποψήφια διδάκτορας Οργανωσιακής Συμπεριφοράς στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, στο πεδίο της διαχείρισης της ποικιλομορφίας στις επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Απέκτησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην Ψυχολογία της Εργασίας και στην Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμό. Εκπαιδεύτηκε στην Θετική Ψυχολογία στην Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας και συνεχίζει την εκπαίδευσή της στην Συνθετική Συμβουλευτική Ενηλίκων στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Εργάζεται ιδιωτικά στη MindPath, παρέχοντας υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής και προσανατολισμού καθώς και Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας (Ε).


Ολυμπία-Μαρία Ποντίκη:

Νομικός,Σύμβουλος Γάμου-Οικογένειας, Σχολικός Σύμβουλος, Msc Ποιμαντική Ψυχολογία Ε.Κ.Π.Α, αρθρογράφος, εκπαιδεύσεις σε E.Κ.Π.Α, Μetropolitan College, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, σεμινάρια Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.



375 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page