top of page
Αναζήτηση

Live Webinar: Πόσο σημαντικός είναι ο τρόπος που επικοινωνούμε για τις σχέσεις μας;


MindPath webinars - προσωπικές σχέσεις

Περιγραφή σεμιναρίου


Σε αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψουμε από κοινού τα κλειδιά τόσο της ενεργητικής ακρόασης όσο και τα μυστικά τα οποία διευκολύνουν την επικοινωνία εντός του οικογενειακού συνόλου.


Στο πρώτο μέρος θα αναφερθούμε αρχικά στα σύγχρονα θέματα που ανακύπτουν στην καθημερινότητά της οικογένειας και στο πώς μπορούμε να επιλύσουμε αυτά τα ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τον περισσότερο λειτουργικό για εμάς τους ίδιους.


Κατόπιν στο δεύτερο μέρος θα αναφερθούμε στην ενεργητική ακρόαση και στο πώς θα μπορέσουμε να είμαστε πραγματικά παρόντες στην επικοινωνία μας με την οικογένεια και με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός μας.

Σε αυτό το σεμινάριο θα αποκτήσετε όλα τα πολύτιμα εργαλεία ούτως ώστε να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τα μέλη της οικογένειάς σας αλλά και με τον περίγυρό σας εν γένει.


Φέρνοντας σε επίγνωση την τεχνική της ενεργητικής ακρόασης και τη σημασία της ενσυναίσθησης μέσω χρήσιμων τεχνικών και βιωματικών ασκήσεων που θα λάβουν χώρα στο σεμινάριο, ένας δίαυλος επικοινωνίας πρώτα με τον εαυτό μας και κατόπιν με τον κόσμο γύρω μας είναι έτοιμος για εσάς για να τον ανακαλύψετε. Σας περιμένουμε όλους.


Πληροφορίες


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom

Για κρατήσεις θέσεων ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://psyversity.psychology.gr/.../poso-simantikos.../

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 2 ώρες. Το κόστος είναι 15 € Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης

24 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page